FIT FOOD CAMP

Fit Food Camp is een groepstraject van 7 weken waar je samen met maximum 10 deelnemers werkt aan een fittere en sterkere versie van jezelf. Ervaar hoe beweging, voeding en een positieve mindset zorgen voor geweldige trainingsresultaten!

Fit Food Camp is een unieke combinatie van openlucht bootcamps en voedingscoaching, waar je actief werkt aan je energieniveau voor de winter. Weg met die winterdip!

Tijdens het hele traject kan je rekenen op de steun van je Fit Food coach en de positieve vibes van de andere deelnemers. Je ziet elkaar tijdens de bootcamps en de online voedingscoaching. Verder kan je via een gesloten Facebookgroep elkaar dagelijks extra motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Wanneer: van donderdag 10/11/22 tot donderdag 12/1/23.
Prijs: 330 € (10% korting bij inschrijving vóór 17/10/22)

BOOTCAMPS

Je krijgt 7 weken lang toegang tot alle openlucht bootcamps en kan kiezen tussen volgende tijdstippen: ma 20u, wo 8u40 en za 8u. De bootcamps vinden plaats aan het Galgenweelpark of op het strand van Sint – Anna te Linkeroever.

Je probeert minstens 2 bootcamps per week te volgen. Geraak je er niet, dan volg je een follow along online bootcamp van thuisuit om dit op te vangen.

VOEDINGSCOACHING

  • Je ontvangt een voedingsschema op maat en je komt in week 1, 4 en 7 op afspraak voor voedingstips op maat en een spier- en vetmeting op een Inbody weegschaal.
  • Daarnaast volgt je online voedingscoachings op donderdagen 20u30 in groep. Moest je er niet geraken, dan heb je een week tijd om de voedingscoaching te herbekijken.


%d bloggers liken dit: